Utah's forum for General Motors performance vehicles
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Cobalt stuff for sale
I blew up my turbo! EmptyFri Sep 07, 2012 12:00 pm by littleasian90

» Tachout's Build Thread
I blew up my turbo! EmptySun Sep 02, 2012 11:10 pm by Tachout

» My request
I blew up my turbo! EmptyWed Jun 27, 2012 4:05 am by Shawn

» Cobalt SS exhaust manifold stud needed
I blew up my turbo! EmptySat Jun 16, 2012 4:10 pm by littleasian90

» New member from bluffdale UT
I blew up my turbo! EmptyMon Apr 30, 2012 10:08 pm by colodude18

» S14 Silvia SR20DET swap
I blew up my turbo! EmptyWed Apr 18, 2012 3:24 pm by littleasian90

» MT ET Drag Tires $10.00 Each
I blew up my turbo! EmptyThu Apr 12, 2012 1:32 pm by Tachout

» Business card design
I blew up my turbo! EmptyTue Apr 10, 2012 2:48 am by Shawn

» Wide open wednesday at miller motorsports park 2012
I blew up my turbo! EmptyMon Apr 09, 2012 5:34 pm by Shawn

April 2019
SunMonTueWedThuFriSat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
CalendarCalendar

Share
 

 I blew up my turbo!

Go down 
AuthorMessage
Xray
Just Joined
Just Joined


Posts : 3
Join date : 2011-08-01

I blew up my turbo! Empty
PostSubject: I blew up my turbo!   I blew up my turbo! EmptyWed Aug 24, 2011 5:33 pm

Back to top Go down
goldenfoot05
Noob
Noob


Posts : 19
Join date : 2011-07-29

I blew up my turbo! Empty
PostSubject: Re: I blew up my turbo!   I blew up my turbo! EmptyFri Aug 26, 2011 9:34 am

Good thing it was the exhaust side turbine. I would imagine it was just a defect in the blade. If it was a piece of exhaust valve it wouldnt run very smooth. Is the o2 sensor they replaced before or after the turbo. If before maybe something came off the o2 sensor and thats what lodged in the blade. Then again the blade breaking may have damaged the o2 sensor if it was after the turbo.
Back to top Go down
Xray
Just Joined
Just Joined


Posts : 3
Join date : 2011-08-01

I blew up my turbo! Empty
PostSubject: Re: I blew up my turbo!   I blew up my turbo! EmptyFri Aug 26, 2011 10:55 am

It was the wideband O2 which is after the turbo I think. So prly a piece of the impeller hit it.
Back to top Go down
Sponsored content




I blew up my turbo! Empty
PostSubject: Re: I blew up my turbo!   I blew up my turbo! Empty

Back to top Go down
 
I blew up my turbo!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MCX Turbo kit 900XP 148rwhp
» They blew it up! God damn them all to hell!
» 15.5 hp turbo cooled craftsman briggs and stratton wont start
» To turbo or not to turbo>>
» First factory turbo Sxs!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
UtahGMPerformance :: General :: Repairs and Problems-
Jump to: